Om os

HVEM ER DANMARK DEJLIGST I NATURENS RIGE?

HVAD ER DANMARK DEJLIGST?

Danmark Dejligst med musikeren Rasmus Nøhr i spidsen har i de seneste seks år leveret musik og idékonceptet til gratis folkefester i mindre byer rundt om i Danmark. Konceptet går ud på lokalt at samle kræfterne om at skabe aktiviteter og oplevelser, som alle kan feste sammen om, og som samtidig udadtil kan vise, hvordan lokalområdet er blandt Danmarks dejligste områder. Overskuddet skal gå til lokale aktiviteter og de foreninger, der er med til at arrangere Danmark Dejligst.


Danmark Dejligst i Naturens Rige er en udbygget udgave, fordi meningen er at samle alt og alle i Danmarks geografisk største kommune til én stor folke- og byfest. Altså at vi får alle i hele Ringkøbing-Skjern Kommune samlet om fælles aktiviteter og oplevelser, så vi kan skabe nye forbindelser og venskaber på tværs af både foreninger og organisationer, virksomheder, byer og gamle kommuneskel til gavn for alle borgere.


Danmark Dejligst i Naturens Rige er den nye folke- og byfest i Naturens Rige! En gratis festival fyldt med god musik, lækker lokal mad og sjove aktiviteter for alle arrangeret af lokale ildskjæle, foreninger, organisationer, virksomheder og kommunen i ét stort skønt fællesskab.


Rent formelt er Danmark Dejligst i Naturens Rige en forening som alle andre. Der er en bestyrelse som forsøger at holde gryden i kog og en række medlemmer som på den ene eller anden måde får noget ud af medlemskabet. Bestyrelsen arbejder overordnet set med udviklingen, planlægningen og afviklingen af festivalen overordnet set. Men kun ved hjælp af engagerede medlemmer er det muligt.


Danmark Dejligst i Naturens Rige blev afholdt for første gang i 2018 på Bundsbæk Mølle, hvor 1.500 mennesker mødte op for at skabe nye forbindelser og venskaber på tværs af både foreninger og organisationer, virksomheder, byer og gamle kommuneskæl. Festivalen flytter rundt fra år til år for at komme rundt i hele vores store kommune og i 2019 afholdes Danmark Dejligst i Naturen Rige for 2. gang – denne gang i Hvide Sande.


Dagen skabes i samarbejde med et hold frivillige, der som tak for hjælpen med praktiske opgaver på dagen efterfølgende modtager en del af overskuddet til deres respektive foreninger. Vi glæder os alle til at se dig! 💚

BLIV MEDLEM, DET ER GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det koster ikke noget at være medlem af foreningen, og ikke forbundet med andre forpligtelser end dem man selv aftaler med foreningen,- så hvorfor ikke?


Vi skal kun bruge 3 informationer. 1)navnet på jeres forening 2)jeres CVR hvis I har et, 3)og foreningens formelle kontakt mail. Ikke andet.


Tilmeldingen foregår ved at sende ovenståënde 3 informationer på en mail til nytmedlem@ddnr.dk.


Danmark Dejligst i Naturens Rige

CVR 39536560


Tlf: 2224 0704

E-mail: web@ddnr.dk© 2019 DANMARK DEJLIGST I NATURENS RIGE                                                                                                                                               PRIVATLIVSPOLITIK & COOKIEINFORMATION